PDA

View Full Version : Dagens Næringsliv forsøker seg på "flysikkerhet"


bfisk
13th Jun 2009, 10:10
«Alvid Viking»s hemmeligheter (http://avis.dn.no/artikler/avis/article350219.ece)


Jeg ble gjort oppmerksom på denne linken via facebook: er det mulig? :ugh:

Quintilian
16th Jun 2009, 21:12
Dette er noe av det verste journalistiske makkverket jeg har lest på lenge.

/TH


PS: Jeg ler dog så jeg griner;
""1. april 2009, mens flyet var under utredning, rapporterte SAS inn nok en potensiell alvorlig hendelse på «Alvid Viking» til Havarikommisjonen. Flyet hadde fått et annet fly innen synsvinkel og måtte redusere hastigheten.""

Guttn
17th Jun 2009, 06:36
"Svaret" fra SAS (hvis dette ikk er oppdiktet da) finner man på Media, markedsføring, reklame, PR og annonser - Kampanje.com (http://www.kampanje.com) og er skrevet i samme dårlige stil for å håne disse 2 journalistene:D.

Ser også at DN prøver seg nok engang på å drive kritisk journalistikk i dagens utgave, denne gang mot NAS:rolleyes:. Og atter engang har de ikke peiling på hva de skriver om:= så de burde kanskje heller bare:oh: og holde seg til temaer de kan mere om:8 Håper at NAS gjør det samme som SAS og gir svar tilbake med samme mynt. :}:E

Avyator
17th Jun 2009, 08:32
Hangar.no - DN Skaper frykt hos reisende basert på uvitenhet (http://hangar.no/permalink/46383.html)

bfisk
17th Jun 2009, 17:52
Nå vet jeg på ingen måte alt om flyving eller noe som helst annet for den saks skyld, men nok til at jeg skjønner at dette bør tas med en trillebår salt. Lurer på om DN har like lite peiling på andre ting de skriver om; økonomi osv? Har egentlig vært ivrig leser fordi jeg syns finans osv er spennende (har ingen utdanning i det hele tatt innefor dette dog), men kanskje jeg bør finne noen andre kilder...

Crossunder
17th Jun 2009, 19:47
Det verste er vel Franske myndigheter trakk særlig frem navigasjonsdokumentasjon og vedlikehold av hjulene som eksempler på brudd på internasjonale normer.

Vi flyr med andre ord rundt i fly som ikke hadde oppdatert nav-database/kart(?), slitte dekk og dårlige bremser samtidig. For 10 år siden. :hmm:
Sist jeg sjekket på walkaround hadde de flyene både oppdatert FMS og nye dekk?? Merkelige greier. Men siden DN skriver at det er skummelt, ja da er det vel det da? :ugh:

Sindree
20th Jun 2009, 21:13
Wow.. Jeg trodde at DN kanskje var en av de faa avisene som greide aa holde seg saklig naa om dagen, og de hadde kanskje greid aa gjoere det hvis de ikke skulle proeve aa bli en 'hverdags avis' paa lik soeplete linje som VG og DB.

Men igjen, er vel soeppel som selger aviser..